Schaeffler Automotive Aftermarket zal tijdens de Automechanika van dit jaar niet alleen zijn More-concept presenteren, maar ook de Luk Repset 2CT. Dit is een reparatie-oplossing voor droge dubbele koppelingsystemen. Volgens Schaeffler een primeur op de markt voor vervangingsdelen.

Behalve een dubbele koppeling bevat elke reparatieset twee gaffels, twee druklagers, instelschijven en de benodigde montagedelen voor het vervangen van een compleet dubbel koppelingsysteem. Bij het pakket van OE-kwaliteitsonderdelen hoort ook speciaal gereedschap, een trainingsprogramma, technische brochures, een gedetailleerd handboek met reparatie-instructies en een trainingsvideo.

“Onafhankelijke garages zullen voor het eerst dubbele koppelingsystemen kunnen repareren”, aldus Maik Losleben, vice-president marketing van Schaeffler Automotive Aftermarket. “Met More als thema presenteren wij onszelf als bedrijf dat ernaar streeft de verwachtingen van onze klanten, distributiepartners en garages te overtreffen.”

Automechanika vindt dit jaar plaats van 11 tot 16 september in Frankfurt, Duitsland.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties