Weer drie erbij voor Group Auto

AMC (Zeist), JECE (Raamsdonksveer) en JTC (Roosendaal) sluiten zich ook aan bij Group Auto Nederland. De grossiersclub groeit momenteel razendsnel, nu de samenwerking met Havam/Kühne een feit is. Volgens Freek Blekxtoon van Group Auto zijn er al twaalf nieuwe leden die in de komende dagen zullen worden gemeld.

Blekxtoon: “In de provincies Friesland en Utrecht hebben we ons netwerk afgelopen week zeer sterk uitgebreid, we kijken nu concreet naar diverse andere gebieden. Onze doelstelling is om zo snel mogelijk definitief landelijke dekking te hebben en dat gaat er aardig op lijken. De komende dagen en weken zullen wij nog veel nieuws op dit gebied brengen. Ik sluit zelfs niet uit dat er nog enkele grossiers zullen afvallen, maar daarvoor staan goede andere lokale spelers klaar.”

Eigenaar Westerman van AMC geeft aan dat zijn jonge en succesvolle bedrijf toe is aan een nieuwe fase, namelijk die van verdergaande samenwerking met collega’s, leveranciers en klanten. “Het is er de tijd voor, en Group Auto spreekt de taal van de vrije ondernemer, dat spreekt ons aan.”

Tim Coppens van JTC geeft aan erg gecharmeerd te zijn van de nieuwe optie om – met behoud van Havam en Harrems als huisleverancier- te gaan samenwerken: “Op deze manier kunnen wij ondermeer onze bedrijfsautomatisering en website met bestelsysteem heel snel aan de klantenkring bieden, aldus Coppens.”

Eigenaar Hendrikx van JECE beaamt dat dit het moment is dat aansluiten bij een club heel logisch is, omdat er aantoonbare voordelen zitten: “Een aantal zaken waar wij zelf eigenlijk niet echt aan toekomen kunnen we nu heel snel realiseren, en Group Auto heeft de belangrijkste zaken voor grossiers goed ingevuld, het biedt meteen voordeel en daarvan kunnen onze klanten ook direct profiteren.”

Alle drie hebben Sator (Havam/Harrems) als leverancier, maar doen ook veel zaken met de andere leveranciers van Group Auto. De Car Xpert formule zal nu ook in West-Brabant en in de regio Utrecht worden aangeboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.