Wijnand Mebius gaat verder in adviesvak

Wijnand Mebius, tot voor kort directeur van schadeketen ABS Autoherstel, treedt met ingang van 1 mei toe tot het team van DRV Performance Improvers als adviseur.

DRV Performance Improvers bestaat vier jaar en maakte in die tijd een forse groei door. Het bedrijf streeft naar een compacte, doelmatige aanpak (zonder dikke rapporten) en ondersteunt ondernemers bij het realiseren van duurzame, betere bedrijfsprestaties in diverse bedrijfstakken, waaronder automotive.

“Die aanpak spreekt me enorm aan”, aldus Mebius. “Ondernemers zijn een beetje klaar met adviestrajecten die meer geld kosten, langer duren en minder opleveren dan gedacht. Ook in de automotive kom ik veel adviseurs en vooral ontevreden klanten tegen die er meer van verwacht hadden. Dat kan veel beter, denk ik dan.” 

Vier jaar

Mebius is afgelopen december als algemeen directeur afgetreden bij de schadeketen ABS Autoherstel. Mebius is vier jaar directeur geweest van de keten en trad aan in februari 2012. Hij was toen afkomstig van Achmea Schadeservice waar hij een leidinggevende functie bekleedde.

Mebius was tevens woordvoerder van Parts Plan, het online bestelplatform, dat sinds 2014 in handen is van de vijf ketens AAS, Care Autoschade, Schadenet, ASN en ABS Autoherstel.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.