Winactie Kart Kadobonnen en exclusieve golfballen

Aftersales Magazine organiseert in samenwerking met Coronel Kartracing een retweetactie op Twitter, waarbij je kans maakt op twee Kart Kadobonnen en een set exclusieve professionele Aftersales Magazine-golfballen. Wat te doen?

Volg @Aftersalesmag op Twitter en retweet het onderstaande bericht via je eigen Twitter-account. Je maakt dan automatisch kans op de prijzen. Bovendien ontvang je al het aftersalesnieuws via Twitter.

Retweet dit bericht en maak kans op 2 Kart Kadobonnen en een exclusieve set ASM-golfballen. http://bit.ly/u96KJQ #win #ASMactie

Er worden twee prijzenpakketten weggegeven, dat gebeurt in week 47 en 48. De winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 25 november en 2 december 2011.

UPDATE
De winnaar van deze actie in week 47 is Angela van Dijk geworden. Zij werkt bij Autoschade van Dijk in Boven-Leeuwen. Gefeliciteerd!
In week 48 heeft Robert van Arkel uit Hank, werkzaam bij Louwman & Parqui, de prijzen in de wacht gesleept.

Alle deelnemers aan de actie bedankt voor de retweets!

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *