WM Automaterialen wordt Bosch First Supplier

WM Automaterialen wordt per 1 april 2015 Bosch First Supplier. Vertegenwoordigers van Robert Bosch Benelux en WM Automaterialen ondertekenden daartoe eerder deze maand een overeenkomst. Bosch First Suppliers voeren zowel in producten, equipment en services Bosch als belangrijkste merk.

Bosch en WM werken in Duitsland en Oostenrijk al vele jaren succesvol samen. WM Automaterialen in Nederland was tot nu toe geen vaste businesspartner, maar daar komt met deze overeenkomst verandering in. “Gezien de reeds bestaande samenwerking in Duitsland en andere landen, kunnen we ook in Nederland maar beter de handen in elkaar slaan. WM Automaterialen wordt Bosch First Supplier volgens de geldende criteria op de Nederlandse markt”, zegt Olivier Lannoy, salesmanager Bosch Benelux. “WM Automaterialen is een belangrijke speler op de Nederlandse markt. Het is een dynamisch bedrijf met duidelijke groeiambities en dat komt ook Bosch ten goede.”

“Ik ben blij dat in navolging van onze samenwerking in Duitsland en andere landen, we nu ook op de Nederlandse markt gaan samenwerken. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met Bosch Benelux”, aldus Marc Piniek, salesmanager International bij WM Automaterialen.

WM

WM automaterialen is een groothandel in reserveonderdelen en accessoires voor personen- en bedrijfsvoertuigen, werkplaatsuitrustingen en gereedschappen, chemische autoproducten, lak- en lakaccessoires, autohifi en –telecommunicatie en banden en velgen. In Nederland heeft WM Automaterialen vier vestigingen: in Lochem, Zwolle, Arnhem en Wijchen. Het bedrijf telt 42 medewerkers en belevert dagelijks haar klanten in de regio.

WM is de grootse onderdelenleverancier van Duitsland (90 verkooppunten) en heeft ook vestigingen in Oostenrijk (vier verkooppunten) en de VS (vijf verkooppunten). Eind vorig jaar kocht WM onderdelendistributeur Trost Auto Technik Service. Daardoor is het bedrijf nu ook in Roemenië, Slowakije en Tsjechië actief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.