Woltinge Auto’s sluit zich aan bij MBSG

De Mercedes Benz Specialisten Groep (MBSG) heeft nu twaalf leden in Nederland door de aansluiting van de ondernemers John Woltinge en Erik van Duivenboden met hun bedrijf Woltinge Auto’s in Hoogeveen.

Frits Santing is adviseur voor MBSG en is positief gestemd over de gestage groei: “Als dit zo doorgaat halen we de groeidoelstelling van achttien tot twintig leden dit jaar. Er zitten er nog twee in de pijplijn en wij hebben een hoge verwachting van de op 13 oktober te houden voorlichtingsavond bij de Bovag aan toekomstige merkspecialisten door de European Car Specialist Assocation.” MBSG is onlangs toegetreden tot de koepelvereniging van merkspecialisten.

“Anno 2011 hebben wij een compleet concept voor de levering van nieuwe en gebruikte auto’’, die kan concurreren, met de Steroccasion van de Mercedes-Benz-dealer. Op sommige onderdelen is deze zelfs beter. Dit geldt zeker voor de garantie op nieuwe en gebruikte auto’s van vier en twee jaar. De kosten van onderhoud zijn soms de helft van die bij een dealer”, aldus Santing.

Woltinge Auto’s is ruim zeventien jaar gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en het onderhoud van Mercedes-Benz.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *