Womi past doseersysteem aan

Womi Professional komt nu met een nieuw doseersysteem voor haar lijn Womix 2-componentenlijm. Het doseren wordt door de grotere openingen nog nauwkeuriger en makkelijker. Womi is onderdeel van Service Best International in Veldhoven en wordt verdeeld via de grossiers.

Eén van de verbeteringen zijn de gescheiden spuitmonden. In het verleden kon de gebruiker wel eens te maken krijgen met verstoppingen in de spuitmonden, maar door de nieuwe dubbele spuitmond is dit probleem verholpen. Ook kan door de veiligheidssluiting de dop niet meer verkeerd geplaatst worden. De verharder kan nu niet meer in aanraking komen met de lijmrestanten in de dop. Womi heeft ook de 25 millimeter spuitpatronen vervangen door een meer ergonomisch vormgegeven spuitpatroon.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.