Workshop automatische transmissies

Autrans Transmissions Parts en Service uit Lunteren organiseert op dinsdag 18 januari 2011 een workshop waarbij vele aspecten van de automaat aan de orde komen. De avond start om 18.00 uur en wordt door Jerry Bresser gepresenteerd, vakkenner van automatische transmissies.

"Een ideale gelegenheid om te netwerken met collega garagebedrijven en tegelijkertijd kennis op te doen over de werking van de automatische versnellingsbak" aldus Autrans-directeur Jeroen Trapman.

Tijdens de workshop staan onderwerpen op het programma als het herkennen van een mechanische of elektronische fout, hoe werkt de koppelomvormer, wat zijn veel voorkomende klachten en storingen, CVT/CFT, nieuwe ontwikkelingen en technieken zoals lock-up, tiptronic en multitronic en is oliekoeling en temperatuurmeting voor een automaat noodzakelijk? Bressers zal ook slijtagegevoelige delen, een open transmissie en een open converter laten zien.

Via de website Autrans.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de workshop. Autrans Transmissions is gespecialiseerd in revisie en reparatie van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.