Workshopavond krijgt vervolg

Focwa Schadeherstel organiseerde eind november de workshopavond Ff Checken, die in het teken stond van nieuwe concepten voor het herstellen van kunststofdelen. Vanwege het succes volgen er in 2011 voor alle vakgroepen van Focwa nog een aantal.

Ruim veertig Focwa-leden van de secties Truckschadeservice en Lite Autoschadeherstel namen aan deze interactieve workshopavond deel.
Focwa Schadeherstel verwacht met het aanreiken van additionele technische kennis dat leden effectiever de kennis en kunde van medewerkers naar een hoger niveau tillen. Bedrijven benutten hiermee hun overcapaciteit beter.

Herstellers dringen improductieve uren terug wanneer zij weten welke schades zij met nieuwe en vernieuwde kunststofhersteltechnieken kunnen repareren. Tevens wordt op positieve wijze een bijdrage geleverd aan het verkleinen van de afvalstromen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.