Wouter van Kesteren vertrekt bij Viabovag.nl

Directeur Wouter van Kesteren vertrekt bij Viabovag.nl. Van Kesteren werkte acht jaar bij Bovemij en vier jaar bij Viabovag.nl. Hij zal zijn carrière buiten de brancheorganisatie voortzetten.

Wouter van Kesteren: “In 2018 had ik de eer om als directeur te mogen starten met Viabovag.nl, dat we lanceerden op nadrukkelijk verzoek van Bovag-leden die behoefte hadden aan een eigen occasionportal. De afgelopen jaren hebben we samen gebouwd aan het meest betrouwbare mobiliteitsplatform van Nederland. Viabovag.nl is nu in de volgende fase terecht gekomen. Ons platform en onze organisatie staan. Omdat ik mezelf vooral als bouwer zie, is het voor zowel Bovemij als mij goed om plaats te maken voor andere mensen.”

“Ik heb de afgelopen twaalf jaar onwijs veel plezier gehad en heel veel geleerd. Ik kwam bij Bovemij-onderdeel PolisDirect binnen, mocht doorgroeien naar de functie van manager sales bij Bovemij Financiële Diensten waar de particuliere portefeuille belegd was, werd adjunct-directeur bij Commercie en in 2018 directeur van Viabovag.nl. Een mooi carrièrepad, waar ik Bovemij erg dankbaar voor ben. Ik ben dan ook blij dat we op een goede manier afscheid van elkaar nemen.”

Volgende stap

Marcel van de Lustgraaf, chief digital operating officer bij Bovemij: “We zijn Wouter erg dankbaar voor al het werk dat hij in al die jaren voor Bovemij en Viabovag.nl gedaan heeft. Wouter is iemand die stappen wil zetten; die ergens aan wil bouwen. Omdat Viabovag.nl nu in een volgende fase terecht is gekomen, snappen we dan ook dat hij toe is aan een volgende stap. We respecteren zijn keuze om zijn blik te verbreden en hopen van harte dat hij behouden blijft voor de mobiliteitsbranche, waar hij al bijna 25 jaar in werkzaam is en die hij een warm hart toedraagt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *