Wouters operationeel directeur Arval

Matthijs Wouters is vanaf 1 juli de nieuwe operationeel directeur bij Arval in Nederland. Hij volgt daarmee Marien Kreuger op, die de functie van service delivery manager Noord-Europa bij Arval vervult. Wouters heeft ruim 21 jaar ervaring in de leasebranche en vervulde in die tijd verschillende salesfuncties bij Arval.

Wouters: “Sales en operations zijn de grote pilaren binnen de dienstverlening van Arval. Ik begin op een nieuw terrein, waarbij ik mijn ervaring met sales goed kan gebruiken. Voor mij is dit een interessante stap om de leasemarkt ook eens vanuit een ander perspectief te benaderen.”

Vorig jaar namen de internationale activiteiten van Arval sterk toe en steeg de beheerde vloot met drie procent ten opzichte van 2010. Vanwege deze groei ontstond de behoefte aan meer operationele sturing voor Noord-Europa. “Het lijkt mij zeer boeiend om, met respect voor verschillende culturen, samen te werken aan het uitbreiden van een topdienstverlening in autoleasing en wagenparkbeheer”, zo vertelt Kreuger.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *