XtraParts sluit aan bij AD Benelux

XtraParts Automaterialen, een volledig nieuwe grossier die zich sinds kort in Dordrecht heeft gevestigd, sluit zich aan bij het onafhankelijke netwerk van AD Benelux. Het grossiersbedrijf kan daarmee direct rekenen op de same-day-delivery van automaterialen, marketingconcepten en ICT oplossingen die onmisbaar zijn in de universele automotive aftermarket.

Met haar grote vestiging in Dordrecht zal XtraParts zich voornamelijk richten op het bedienen van Dordrecht en omgeving. De ondernemers achter XtraParts willen daarbij niet alleen zorgen voor een uitstekende beschikbaarheid van onderdelen, ook de business-to-consumer concepten zullen uitgebreid onder de aandacht gebracht worden bij de lokale autobedrijven.

Eigenaar Reinier Verveer: “Met XtraParts willen we vorm geven aan het ideale grossiersbedrijf met een lage drempel. Een ambitieus doel, maar met gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in deze branche hebben we daar wel wat ideeën over. Vanzelfsprekend zijn zowel onafhankelijkheid als goede ondersteuning daarbij belangrijke voorwaarden en AD Benelux is eigenlijk de enige partner die ons dat kan bieden.”

Eigenaar Arian van Wingerden: “We hebben gemerkt dat de markt klaar is voor een onafhankelijke grossier. Ons team beschikt over de ouderwetse no-nonsense mentaliteit met service als eerste prioriteit. Wij streven ernaar om aan alle aanvragen, hoe apart ook, te voldoen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.