Zelf testen bij Elektrisch Vervoer Centrum

Naar verwachting eind juni wordt het Elektrisch Vervoer Centrum geopend in Rotterdam. In dit belevingscentrum kunnen bedrijven en consumenten alle soorten merken elektrische auto’s en scooters zelf testen en daarmee ervaren hoe het is om elektrisch te rijden. Het centrum komt in het gebouw tussen het Centraal Station en het Central Post gebouw.

Ruim dertig publieke en private partijen hebben vandaag kenbaar gemaakt zich te gaan inzetten voor het centrum. Het Nieuwe Rijden wordt hoofdpartner en naamgever van het Elektrisch Vervoer Centrum.

Alle ondernemingen en organisaties met ideeën voor projecten die een substantiële CO2-reductie opleveren, kunnen partner van Het Nieuwe Rijden worden. Wij denken dat dit initiatief elektrisch vervoer een concrete stap verder brengt en verbinden graag onze naam aan het Elektrisch Vervoer Centrum", aldus Paul Hoffschult van Het Nieuwe Rijden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *