Zurich Schade in Schadegarant-netwerk

Zurich Schade, in Nederland behartigd door Turien en Co Assuradeuren, treedt op 1 mei 2012 toe tot Schadegarant en gaat gebruikmaken van het netwerk van Schadegarant-bedrijven. Zurich Schade zal het eigen netwerk van autoschadeherstelbedrijven ontmantelen.

De verzekeraar ziet veel voordelen in de hernieuwde samenwerking met Schadegarant, vanwege het omvangrijke netwerk auto(schadeherstel)bedrijven, het schadeafwikkelingsplatform Exchange en de statistische en technische schadefilters Expect en Expectech. De gebundelde kennis van de schademarkt, met de mogelijkheden om het afwikkelingsproces efficiënter te laten verlopen en de schadelast te verlagen, wordt door Zurich positief beoordeeld.

“Het aantal autoschadedossiers dat Zurich/Turien via Schadegarant gaat afwikkelen is een welkome aanvulling op het huidige aantal dossiers. Schadegarant kan hiermee een substantieel aantal dossiers per aangesloten autoschadeherstelbedrijf blijven aanbieden en verstevigt zo de goede samenwerking met haar uitgebreide netwerk aan bedrijven”, aldus Johan Schoonhoven, directeur Schadegarant.

Het netwerk van Schadegarant-bedrijven heeft onlangs voor haar schadeafhandeling gemiddeld een 8,3 gekregen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.