bekeken: 476 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Autoglas Amersfoort treedt toe tot 123Ruit.nl

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 31 oktober 2019, 14:35

Leestijd: < 1 minuut

Het netwerk van onafhankelijke ruitherstelspecialisten 123Ruit.nl wordt per 1 november 2019 uitgebreid met Autoglas Amersfoort.

Stefan Clijnk, voorzitter 123Ruit.nl: “Groei van het netwerk is een logisch gevolg van de toenemende mate van interesse vanuit zowel verzekerings- als leasemaatschappijen om autoruitschadeherstel bij 123Ruit.nl onder te brengen. We zijn verheugd ons netwerk uit te kunnen breiden met een zeer ervaren vakman en verwachten de groei door te kunnen zetten naar 45 vestigingen in 2020.”

Kwaliteit

Voor aansluiting bij 123Ruit.nl moet een bedrijf voldoen aan een aantal kwaliteitseisen. Alle deelnemende autoglasspecialisten dienen aantoonbaar over vakmanschap te beschikken. Dit wordt onder meer geborgd door het lidmaatschap van Bovag en/of Focwa en een mvo-label als Groen Gedaan of Erkend Duurzaam.

Het eerste contact met Parviz Hosseini, eigenaar van Autoglas Amersfoort, is al in 2018 gelegd. Met de recente opening van zijn nieuwe pand voldoet hij volledig aan de kwaliteitseisen die 123Ruit.nl aan zijn deelnemers stelt. Stefan Clijnk: “Parviz Hosseini heeft de nodige ervaring in ruitherstel, onder meer als zzp’er. Nu hij een eigen pand heeft en dus ook Focwa-erkend is, was de weg vrij voor het lidmaatschap van 123Ruit.nl.”

Netwerk

Met de toevoeging van een vestiging in Amersfoort heeft 123Ruit.nl er een vestiging bij in een gebied waar al enkele andere leden zitten. Toch was die ruimte er, zegt Stefan Clijnk. “Het is een kentekenrijk gebied, waar ook veel leaserijders zitten. We willen alleen nieuwe leden aansluiten als daar wederzijds voordeel aan zit en dus ook de vestiging kan profiteren van het werk dat wij voor ze kunnen binnenhalen, dankzij onze afspraken met onder meer leasemaatschappijen.”

Tags: , ,

Steven van Eijck…Winst LKQ stijgt in Q3 maar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties