bekeken: 665 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Autoservice Wiegbrug wordt CarXpert

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 14 december 2018, 12:41

Leestijd: 1 minuut

En weer sluit een autobedrijf zich aan bij CarXpert. Autoservice Wiegbrug is per 1 januari lid van de garageformule van Group Auto Nederland.

Het is Group Auto grossierlid Autotechnica die Autoservice Wiegbrug heeft aangesteld. Zowel grossier als autobedrijf bevinden zich in Amsterdam.

Technische ondersteuning en marketingsupport

Over de keuze voor CarXpert zegt eigenaar Robert van den Bergh van Autoservice Wiegbrug: “Voor ons zijn de uitgebreide technische ondersteuning en de grote hoeveelheid marketingsupport de redenen geweest om via onze grossier in de formule CarXpert te stappen. Door alle extra support kunnen wij de juiste focus op de werkplaats en klanten houden. Daarnaast is het onmogelijk om als individueel autobedrijf met alle ontwikkelingen mee te gaan. Als autobedrijf moet je dat ook niet meer willen, maar een goede internationale samenwerkingspartner zoeken. Voor ons is dat CarXpert geworden.”

Tags: , , ,

Finalisten Automotive…Investeerder aast op moeder…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties