fbpx
bekeken: 1553 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

BCA nieuwe partner voor ANWB Verkoopservice

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 april 2017, 12:57

Leestijd: < 1 minuut

De ANWB Verkoopservice gaat samenwerken met BCA Autoveiling. Met haar expertise op het gebied van taxatie en in- en verkoop van auto’s zorgt BCA Autoveiling voor een gegarandeerde prijs voor de inruil- auto of motor.

ANWB-leden die dit bod accepteren kunnen terecht bij één van de inleverpunten, een Wegenwachtstation of een vestiging van Logicx bij hen in de buurt.

De ANWB begon de ANWB Verkoopservice in november 2010. Leden van de ANWB krijgen met deze online-service de mogelijkheid om hun eigen auto of motor eenvoudig en snel – binnen één dag – te verkopen tegen een gegarandeerde prijs, zonder vervelende en tijdrovende onderhandelingen. Uit ANWB-onderzoek blijkt dat meer dan helft van de Nederlanders opziet tegen de onderhandelingen bij het inruilen van hun auto.

De nieuwe partner van de ANWB Verkoopservice, BCA Autoveiling in Barneveld, is een onderdeel van British Car Auctions (BCA), Europa’s grootste veiling voor personenauto’s, bestelwagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen. De BCA Groep heeft vestigingen in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

anwb-bca

Links, Iede Aukema, directeur BCA Autoveiling, Rechts Frits van Bruggen, hoofddirecteur ANWB

Tags: , ,

Skoda- en Seat-vestiging…Brand verwoest werkplaats en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties