5e ConnecteDriver-congres in Brussel

Op woensdag 7 en donderdag 8 februari vindt in Brussel het vijfde ConnecteDriver-congres plaats. Meer dan vijftig sprekers uit Europa en Noord-Amerika verzorgen er lezingen over de toekomst van de connected auto en smart mobility.

De organisatie rekent op zo’n tweehonderd bezoekers, afkomstig uit de automotive, maar onder meer ook uit de wereld van mobiele telefonie en aftermarket elektronica. Zo zijn er afgevaardigden van auto- en truckfabrikanten Daimler, Ford, Renault, Nissan, PSA, Fiat en Toyota, naast die van Tomtom, Valeo, Blackberry, Europcar, Here en ABN Amro.

Datastromen

De sprekers zullen hun licht laten schijnen over onderwerpen als de dataveiligheid rondom de connected car en de connected klant. Ook wordt tijdens het congres ingegaan op smart city-concepten. De rol van intelligente navigatiesystemen, mobility as a service (MaaS) en diverse startups komen ook aan bod. Zij zien met name een nieuwe markt nu de auto en de bestuurder/passagiers online gaan. Kortom: wie verdient er straks aan de datastromen? Afterales Magazine is mediapartner van dit event. De organisatie is in handen van Ludovic Privat en zijn team. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u op de website connectedriver.com nadere informatie vinden.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters