De Jos van Boxtel Groep heeft Suzuki toegevoegd aan het merkenportfolio. Jos van Boxtel was al dealer van Toyota, Nissan, Kia en Mitsubishi.

jos-van-boxtel-den-boschDe dealer viert het toevoegen van Suzuki aan het merkenportfolio met een grote openingsshow van 1 tot en met 10 februari 2018. “We zijn heel blij dat we het Suzuki-dealerschap kunnen toevoegen aan onze activiteiten”, vertellen Gerard en Hans van Boxtel, de directie van Autobedrijf Jos van Boxtel. “De verkoop van Suzuki groeit nog steeds en daarmee is het Suzuki dealerschap een mooie aanvulling voor ons bedrijf.”

Betrokkenheid

Ted van Dam, algemeen directeur van Suzuki-importeur Nimag: “We zijn trots dat we Autobedrijf Jos van Boxtel aan ons kunnen binden. Het bedrijf heeft immers lokaal een uitstekende staat van dienst. Betrokkenheid is de kern voor Suzuki als merk en ook daarom past Autobedrijf Jos van Boxtel bij ons. We zijn blij dat we ook in ’s?Hertogenbosch goed vertegenwoordigd zijn en verwachten hierdoor een groei van ons merk binnen de regio.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties