Auto Verhoeve uit Capelle aan den IJssel heeft zich aangesloten bij TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Suzuki. TOP Merkspecialist is een van de garageformules van ABC Automotive. In Nederland en België zijn in totaal 125 merkspecialisten bij een van deze formules aangesloten.

Eigenaar Cornelis Verhoeve (foto rechts): “Onze passie voor Suzuki is er al veertig jaar! Maar ook andere merken zijn meer dan welkom in ons bedrijf. We zijn onlangs gestopt met ons Suzuki-dealerschap, dus de stap naar TOP was voor ons op dit moment ideaal. Het behoud van ons zelfstandig ondernemerschap gaf voor ons de doorslag. We zijn nu onafhankelijk met een specialisatie in Suzuki. Het is erg prettig dat veel zaken geregeld worden zonder dat je daarbij na hoeft te denken. Onze klanten profiteren nu ook van de inkoopvoordelen en een goede mobiliteitsservice. Dat is ons heel wat waard. Verder verandert er voor de klant eigenlijk niets.”

Garantie

Mede-eigenaar Gerben Verhoeve: “Ook voor het onderhoud en garantiewerkzaamheden van een Suzuki is en blijft men bij ons van harte welkom. Alleen de verkoop van nieuwe Suzuki’s is gestopt. Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven is bij ons vanzelfsprekend. Daar draait alles om. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of een betrouwbare jong gebruikte occasion, als TOP Merkspecialist zijn we klaar voor de toekomst. Onze deuren staan open voor iedere rijder!”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties