Connectiviteit centraal op ConnecteDriver

Connectiviteit staat als altijd hoog op de agenda tijdens het ConnecteDriver & Smart Mobility congres. Op 6 en 7 februari vindt in Brussel de zesde editie van dit congres plaats.

ConnecteDriver & Smart Mobility is een relatief compact congres, waar de afgelopen jaren ongeveer 200 tot 250 bezoekers de diverse lezingen en workshops bezochten.

Inschrijven

Behalve de connectiviteit zelf is ook de aansluiting van de connected car bij zijn omgeving, vertaald in smart mobility, onderwerp van studie tijdens dit congres. Volgens organisator Matthieu Privat mag het congres zich dit jaar verheugen in veel inschrijvingen van autofabrikanten en importeurs. Hoewel het congres zijn oorsprong vindt in Frankrijk, is de voertaal Engels. Sprekers op het congres zijn afkomstig uit verschillende hoeken van de auto-industrie. Daaronder vertegenwoordigers van autofabrikanten (Porsche en Renault), een scooterfabrikant (Scoot Networks), aftermarketleveranciers (Delphi en Tomtom), alsook smart telematica-aanbieders als Geotab en Redtail Telematics. Wie nadere informatie wil, kan terecht bij matthieu@connectedriver.com of op de site van ConnecteDriver.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1702 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen