Coolblue start verkoop en installatie laadpalen

Het is een kenmerk van de wereld van elektrisch rijden dat steeds meer nieuwe, niet traditioneel automotive marktpartijen in deze markt stappen. Sinds gisteren, 3 november, kunnen klanten ook bij Coolblue laadpalen bestellen en laten installeren.

Pieter Zwart, mede-oprichter Coolblue: “Vandaag beginnen we vol energie met de verkoop en installatie van laadpalen. Klanten met een eigen oprit of garage kunnen bij ons terecht voor een laadpaal. We starten in Rotterdam, Utrecht en Tilburg en omgeving. Daarna breiden we in stroomversnelling uit naar de rest van Nederland. Zo gaan klanten altijd opgeladen van huis en maken we nóg meer klanten blij.”

Service

De verkoop en installatie van laadpalen is een uitbreiding van de installatieservice van Coolblue. Klanten konden al bij Coolblue terecht voor de installatie van wasmachines, tv’s, zonnepanelen en smart home-producten.

Een goed overzicht van de ontwikkeling van de laadinfrastructuur voor elektrische auto’s biedt het rapport ‘Ontwikkeling aantal laadpunten 2020-2030 naar locatietype’ van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insidersl.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3415 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.