DKV neemt oplaadplatform GreenFlux over

Serviceprovider DKV Mobility heeft het oplaadplatform GreenFlux overgenomen. GreenFlux biedt een breed spectrum van oplossingen voor exploitanten van laadstations en mobility service. Met de overname breidt DKV zijn oplaadcapaciteit verder uit en haalt het bedrijf belangrijke knowhow in huis voor het uitbouwen van zijn aanbod.

Marco van Kalleveen, ceo van DKV Mobility: “Onze dynamische groei toont dat e-mobility zich door heel Europa razendsnel aan het ontwikkelen is. In het kader hiervan willen we de overgang naar een duurzamere toekomst voor de mobiliteitssector nog verder aanjagen.”

Groeistrategie

Floris van den Broek, ceo van GreenFlux legt uit waarom DKV de ideale onderneming is als het gaat om steun aan de groeistrategie van GreenFlux. “De afgelopen tien jaar heeft GreenFlux zijn softwareplatform voor elektrisch laden ontwikkeld en vervolgens zijn reikwijdte vergroot tot 28 landen. Door deze snelle groei zijn we in 2021 toegetreden tot de FT-1000 van de Financial Times. We zien uit naar onze volgende stap: deelname aan DKV Mobility Group.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *