Toyota dealer Van Gent heeft voor de dertiende keer op rij de Ichiban Award in ontvangst genomen. De award wordt jaarlijks toegekend aan Toyota-dealers die uitblinken op het gebied van klantervaring.

‘Ichiban’ is Japans voor ‘nummer één’. Meer dan 2500 Europese Toyota-dealers maken jaarlijks kans op deze prijs. Dit jaar wonnen 44 dealers uit 32 Europese landen de begeerde award.

Glimlach

“We zijn zeer vereerd om opnieuw de Ichiban Award in ontvangst te mogen nemen”, zegt Gilbert van Gent van Toyota Van Gent. “We bestaan vijftig jaar en zijn al meer dan veertig jaar Toyota-dealer. We doen iedere dag ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit begint bij onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach de deur uitloopt; dat is het liefste wat ze doen. Dertien keer op rij winnen is een prachtige prestatie. Wij zijn ons er erg van bewust dat we ons iedere dag opnieuw moeten inzetten om dit waar te kunnen maken.”

Uitdagende tijden

Didier Gambart van Toyota Motor Europe zegt: “De 44 winnende Toyota-dealers zijn dit jaar onze beste dealers in hun regio. Zij krijgen deze onderscheiding voor hun fantastische inzet en grote prestaties. Ook in deze uitdagende tijden blijven zij onze klanten ondersteunen met een geweldige service. De dealers passen zich snel aan en innoveren de manier waarop zij met hun klanten werken en contact hebben. Zowel in fysieke als digitale omgevingen verliezen ze het menselijke aspect niet uit het oog.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties