Finnik breidt uit met parkeerfunctie

De auto-app Finnik voegt een parkeerfunctie toe aan zijn dienstenpakket. Alle Finnik-gebruikers kunnen nu in elke gemeente in Nederland die is aangesloten bij het Nationaal Parkeerregister parkeren. In de app zien gebruikers wat de parkeerkosten zijn en de voorwaarden per zone. Ook is te zien of parkeren ergens in de buurt goedkoper kan.

Per parkeeractie betaalt een gebruiker 30 eurocent, plus de gebruikelijke parkeerkosten. Tijdens de parkeeractie houdt de app de gebruiker op de hoogte van de lopende parkeermeter. Het voordeel voor de gebruiker zit hem hierin dat deze alleen betaalt voor de tijd dat werkelijk geparkeerd wordt. De app registreert alle parkeeracties en betaling vindt maandelijks plaats door een automatische incasso.

ULU

Daan van Leeuwen, directeur van Finnik: “Finnik transformeert steeds meer tot een complete mobiliteitsapp voor de autobezitter. Voor de parkeeroplossing worden we ondersteund door onze partner ULU. We zijn erg blij met onze samenwerking met ULU, met hun expertise en technologische innovaties in de automotive branche. Een verrijking voor onze app.”

Christian Kerssens, ceo van ULU: “Wij delen de visie van Finnik op mobiliteit en we zijn er trots op om een rol te kunnen spelen in de ambities van de app. De rol van ULU is het ondersteunen en faciliteren van bedrijven via ons mobiliteitsplatform en met onze unieke parkeerintegratie kunnen we een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Finnik.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *