Het verfmerk Wanda van AkzoNobel is sinds kort ook leverbaar via de grossiers Wico in Cuijk en AJ Coatings in De Klomp/Veenendaal. Daarmee is Wanda nu ook voor schadeherstelbedrijven in het zuidoosten en midden van Nederland een alternatief. Wanda was sinds de introductie in Nederland in februari al in het noordoosten verkrijgbaar via Colours & Coatings.

Wanda is een van oorsprong Braziliaans verfmerk, met een smal assortiment dat volgens AkzoNobel breed inzetbaar is, van spot repair tot compleet overspuiten. Voor Wico en AJ Coatings is het een goede aanvulling op hun assortiment. “Een recht-toe-recht-aan-product met een goede kleurenrange: dat biedt kansen, vooral voor het segment in de schadeherstelmarkt dat niet met ketens of contracten te maken heeft”, aldus Bert Jansen, directeur van AJ Coatings.

Aanwinst

Als merk van AkzoNobel kab Wanda gebruikmaken van de digitale kleurtechnologie en kleurendatabase van AkzoNobel. “Dit in combinatie met de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt Wanda een geweldige aanwinst voor ons assortiment”, zegt Michel Roelofs, directeur van Wico. “Er zijn concurrerende merken met goede verf voor een gunstige prijs, maar die hebben niet de kleurtechnologie waar wij zo enthousiast over zijn.”

Ook schadeherstelbedrijven in het westen kunnen binnenkort kennismaken met Wanda. Vanaf de zomer is het verfmerk landelijk beschikbaar, aldus AkzoNobel.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties