Gouden Stekker voor Auke Hoekstra

De Vereniging Elektrische Rijders (VER) heeft Auke Hoekstra onderscheiden met de Gouden Stekker 2019, een onderscheiding voor personen die elektrisch rijden in Nederland promoten.

Auke Hoekstra is senior advisor electric mobility aan de TU Eindhoven.Voorzitter van de VER Koos Burgman over Auke Hoekstra: “Door zijn tomeloze inzet en het onvermoeibaar weerleggen van fabeltjes die over elektrisch rijden de ronde doen, heeft Auke Hoekstra al heel veel betekend voor de elektrische rijders in Nederland. Voor die inzet krijgt Auke Hoekstra de Gouden Stekker.”

Gouden Stekker

Het is de derde keer dat de Gouden Stekker is uitgereikt. Eerdere winnaars van de Gouden Stekker zijn Maarten Hachman in 2018, die met zijn laadpas top tien een uitkomst biedt voor rijders van elektrische auto’s die op zoek zijn naar een goedkope en goede laadpas, en wethouder Robin Paalvast van Zoetermeer in 2017, voor het vooruitstrevende laadpalenbeleid van die stad.  

Fabeltjes

 

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters