Gratis parkeerfunctie in Gaiyo

Het is voortaan ook mogelijk om met mobiliteitsapp Gaiyo te betalen voor parkeren in heel Nederland. Gaiyo rekent daarvoor geen transactiekosten. Ook het toevoegen van kentekens in Gaiyo is gratis, handig voor het gebruik van deelauto’s.

Het is een belangrijke uitbreiding van het dienstenpakket dat Gaiyo biedt, naast onder meer routeplanning, file-informatie en de aanschaf van treinkaartjes.

Op basis van locatiegegevens scant Gaiyo onder meer welke parkeergarages, P+R’s en parkeerzones er in de omgeving te vinden zijn. De app toont direct alle parkeeropties, mét de bijbehorende tarieven. Op de kaartweergave van de parkeerfunctie zijn bovendien de gebieden voor gratis parkeren te zien.

De actuele parkeerkosten zijn op elk moment te bekijken in de app. Ook is het mogelijk om gratis pushreminders te ontvangen die eraan helpen herinneren het parkeren te stoppen. Ook is het mogelijk een eindtijd op te geven voor een parkeeractie. Wanneer de parkeeractie eerder wordt gestopt, wordt alleen de werkelijke parkeerduur in rekening gebracht. Betalen gaat via automatische incasso.

Lucien Groenhuijzen, ceo van Innovactory, het bedrijf achter Gaiyo: “We zijn erg blij dat we Gaiyo met de introductie van deze parkeerwidget nóg overzichtelijker hebben gemaakt. Met de afwezigheid van transactiekosten én de vele extra functies die de app biedt, is Gaiyo hét betere alternatief voor bestaande parkeerapps.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2744 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *