LKQ jaagt digitalisering aan vanuit Polen

Midden 2021 opent LKQ Europe een nieuw Innovation and Service Center in het Poolse Katowice. Het centrum moet fungeren als katalysator voor de innovatie- en digitaliseringsstrategie van het bedrijf.

Op termijn zullen er 200 tot 250 medewerkers op de locatie actief zijn. Het rekruteringsproces is in april 2021 van start gegaan. “Het vestigen van het Innovation and Service Center in Katowice zal de innovatie- en digitaliseringsstrategie van LKQ Europe stimuleren. De stad biedt een uitstekende infrastructuur en internationaal talent. Ik verheug me erop dat LKQ onderdeel zal zijn van het succesverhaal van Katowice. We zoeken de meest gekwalificeerde mensen en bieden hen een internationale werkomgeving en een unieke bedrijfservaring om onze klanten in de toekomst in heel Europa te ondersteunen”, aldus Arnd Franz, ceo van LKQ Europe.

Katowice

“We zijn blij dat LKQ heeft gekozen voor de stad Katowice voor hun nieuwe Innovation and Service Center en dat onze stad wederom een sterke investeerder voor zich heeft kunnen winnen. De keuze van het bedrijf heeft onze sterke positie als centrum voor moderne commerciële dienstverlening bevestigd. Deze keuze werd gemotiveerd door de toegang tot professionals, onze groeiende kantoormarkt en het feit dat de stad goed bereikbaar is met het vliegtuig, de auto en de trein. De aanwezigheid van een nieuwe bekende naam in Katowice zal de positie van de stad verder versterken op de investeringskaart van Europa”, aldus Marcin Krupa, burgemeester van Katowice.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.