Overname Share Now door Stellantis is rond

Autofabrikant Stellantis laat weten dat de in mei aangekondigde overname van de autodeeldienst Share Now is afgerond. Hiermee voegt Free2Move, de mobiliteitsdivisie van Stellantis, veertien nieuwe steden toe aan zijn netwerk voor autodeeldiensten.

“We zijn erg enthousiast over het nieuwe hoofdstuk dat we gaan schrijven met Share Now, de Europese leider in free-floating autodelen”, zegt Brigitte Courtehoux, ceo van Free2move. “Free2move en Share Now zijn zeer complementair en onze gezamenlijke expertise geeft ons nu de knowhow om echt te innoveren in de wereldwijde mobiliteitsmarkt. Ik heet elke Share Now-collega van harte welkom als lid van de Free2move-familie.”

“We zijn erg blij om ons bij Free2move aan te sluiten”, zegt Olivier Reppert, ceo Share Now. “We zullen samen blijven streven aan de verwachtingen te voldoen van onze klanten voor een steeds duurzamere, innovatievere en flexibelere mobiliteit.”

32 steden

Free2move omvat nu een wagenpark van meer dan 450.000 auto’s voor verhuur-, autodeel- en abonnementsdiensten, en een netwerk van meer dan 500.000 parkeerplaatsen. Met de overname van Share Now is Free2move nu beschikbaar in 32 Europese en Amerikaanse mobiliteitshubs.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.