Park Now aangeboden aan Easy Park

De Easy Park Group is van plan om de Park Now Group over te nemen van de huidige aandeelhouders BMW Group en Daimler Mobility AG. Die aandeelhouders zijn al akkoord met de overname. Het wachten is nu op de goedkeuring van betreffende mededingingsautoriteiten. Een overnameprijs is niet bekendgemaakt.

Park Now is net als Easy Park aanbieder van verschillende mobiele betalingen voor parkeren. Bernd Reul, landendirecteur Easy Park, zegt: “Het is fantastisch dat Easy Park nu door de voorgenomen overname van Park Now Group de volgende stap kan zetten. Dit betekent dat we verder kunnen innoveren en ons dienstenportfolio in Nederland kunnen ontwikkelen en ons bedrijf kunnen laten groeien door meer steden, parkeerbeheerders en automobilisten te bereiken. Ik kijk er enorm naar uit om deze reis aan te gaan.”

Schonere, slimmere mobiliteit

Esther van der Meer, algemeen directeur van Parkmobile Nederland en België, net als Park-line een merk van Park Now: “Easy Park, Parkmobile en Park-line worden gedreven door dezelfde passie voor slim parkeren. Door onze vaardigheden te bundelen in het aanbieden van innovatieve parkeeroplossingen aan meer klanten, steden en beheerders kunnen we onze reis richting een schonere en slimmere mobiele toekomst significant accelereren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *