Rocsys opent kantoor in Verenigde Staten

Met de opening van een kantoor in Portland, in de Amerikaanse staat Oregon, wil Rocsys tegemoet komen aan de groeiende vraag naar de autonome laadoplossingen van Rocsys voor elektrische voertuigen in Noord-Amerika.

Rocsys werd in 2019 opgericht in Delft en maakt nu dus de overstap naar de VS. Crijn Bouman, ceo en mede-oprichter van Rocsys: “De markt voor elektrische voertuigen groeit enorm hard, en wij hebben een oplossing ontwikkeld om nog verder op te schalen. We hebben gekozen voor Portland in Oregon om dichter bij onze klanten en fabrikanten aan de westkust te zitten. Bovendien is Portland een robuust verzamelplaats voor gebruikers en stakeholders die overtuigd zijn van elektrisch vervoer.

Amerikaanse team

Rocsys heeft dit jaar al verschillende contracten getekend met gebruikers in de VS voor zijn autonome laadoplossingen. Onlangs werd Erin Galiger aangetrokken als business development manager om het Amerikaanse team aan te sturen. “Erin heeft meer dan zes jaar ervaring in de wereld van elektrisch rijden en elektrisch laden. We zijn blij dat onze Amerikaanse klanten van nu af aan kunnen rekenen op lokale ondersteuning met kennis van zaken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2885 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *