Sixt Share breidt uit met Nissan Leaf

Sixt voegt de 100 procent elektrische Nissan Leaf toe aan zijn deelautodienst Sixt Share, beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In totaal zijn er vanaf nu meer dan tweehonderd elektrische Nissans Leaf beschikbaar.

Binnen de drie grote steden mag de auto binnen het servicegebied overal geparkeerd worden. Met de deelauto naar één van de andere steden rijden en de auto daar achterlaten is ook mogelijk. Sixt Share heeft meerdere merken elektrische auto’s in het wagenpark, zodat de gebruikers kunnen kiezen welke auto het beste bij hun situatie past.

Karen van den Boom, algemeen directeur Sixt Benelux: “Alle auto’s van Sixt Share zijn 100 procent elektrisch en we bieden de gebruikers graag de keuze uit verschillende modellen. De Nissan Leaf is daarom een mooie toevoeging aan onze vloot. Onze deelauto’s zijn populair en dragen bij aan de levenskwaliteit in steden. Nissan is een partner die dit onderschrijft en zich hier ook voor inzet.”

Emissievrij

De Nissan Leaf is inmiddels alweer tien jaar op de markt. Joost Roelofs Heyrmans, salesmanager bij Nissan Nederland: “Nissan en Sixt hebben dezelfde overtuiging. We werken beide ontzettend hard aan het verwezenlijken van zero emission-mobiliteit. Dat onze Leaf nu toegevoegd is aan het 100 procent elektrische deelautoprogramma van sixt zorgt ervoor dat steeds meer mensen zich lokaal emissievrij kunnen verplaatsen. Dat komt de luchtkwaliteit in grote steden ten goede. Een deelauto reduceert ook het aantal auto’s in steden, omdat meer mensen gebruik kunnen maken van één auto. Juist in deze tijd zijn deelauto’s belangrijk, ze bieden veilig, individueel vervoer aan mensen die zich moeten verplaatsen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3416 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.