Slim elektrisch rijden

Alle informatie die je nodig hebt om in je elektrische auto van A naar B te gaan. Dat is wat de Zweedse aanbieder van digitale voertuigdiensten WirelessCar wil bieden met Smart EV Routing. Dit digitale product maakt gebruik van real-time dynamische voertuigdata, gecombineerd met slimme algoritmes.

“Onze Smart EV Routing-tool zorgt ervoor dat bestuurders van elektrische voertuigen alle informatie hebben die ze nodig hebben om hun reis zo soepel, efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen”, zegt Martin Rosell, ceo van WirelessCar. “We geven zowel OEM’s als EV-bezitters de informatie die ze nodig hebben om vertrouwen te hebben in het bezit van een EV en op lange afstanden.”

Voor zijn informatie werkt WirelessCar niet alleen samen met autofabrikanten, het gebruikt ook informatie van andere connected auto’s op de weg en informatie over de weg. Hierdoor kan een geoptimaliseerde route worden gegeven, van belang voor met name elektrische rijders die willen weten of ze onderweg moeten bijladen en zo ja, waar dat kan.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *