Snellaadstation honderd Fastned in Nederland

Fastned heeft vandaag zijn honderdste snellaadstation in Nederland geopend. Het is tevens de eerste laadlocatie van de onderneming in Rotterdam.

Bij dit station kunnen honderden elektrische auto’s per dag opgeladen worden met snelheden tot 300kW. Wethouder Arno Bonte (foto, rechts) verrichtte de opening samen met Michiel Langezaal, ceo Fastned. Langezaal: “De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan goede infrastructuur voor elektrische rijders. Zo maken we het steeds makkelijker voor mensen om over te stappen op een elektrische auto.” Wethouder Bonte wees op de drempelverlagende functie van het snellaadstation voor veelrijders zoals taxi’s en bestelbussen. “Daarmee zorgen we voor schonere lucht en een gezondere stad.”

Fastned bouwt aan een Europees netwerk van duizend snellaadstations. De teller staat sinds vandaag op 118, inclusief Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Alle locaties zijn 24/7 publiek toegankelijk.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.