Congres TU Automotive loopt vol

Het jaarlijkse TU Automotive-congres in München, dit jaar gehouden op 30 en 31 oktober, begint de grens van het maximaal aantal deelnemers te bereiken.

Tijdens het congres, dat plaatsvindt in het Infinity Hotel & Conference Resort in München, geven meer autofabrikanten dan ooit inzicht in hun plannen rond de connected car. Sprekers zijn afkomstig van onder andere BMW, Seat, Skoda, Renault-Nissan-Mitsubishi, Ford, Jaguar Land Rover, Volvo en Scania.

Zestiende editie

Het is alweer de zestiende editie van het congres, dat inmiddels een naam heeft opgebouwd als het grootste evenement in Europa op het gebied van de connected car. Het wordt jaarlijks bezocht door een kleine duizend automanagers en geïnteresseerden. Ook zo’n dertig toeleveranciers zijn aanwezig op een compacte vakbeurs, waar zij hun services rond de connected car tonen.

Onderwerpen

Belangrijke congresonderwerpen zijn: nieuwe verdienmodellen en connectiviteit, het toenemende belang van fleetownership, de ommezwaai naar elektrische mobiliteit en, steeds belangrijker, de rol die start-ups uit de techsector voor de mobiliteitssector spelen.

Korting

Lezers van Aftersales Magazine kunnen met korting toegangskaarten bestellen voor het congres. De kortingscode is: ASM100.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters