Vinli wordt partner van ALD Automotive

Start-up Vinli is een partnerschap aangegaan met ALD Automotive. Dit betekent tevens het einde van de consumentenactiviteiten van Vinli.

Connected car start-up Vinli – opgericht in 2014 – zet zijn businessmodel op zijn kop. Tot nu was Vinli gericht op het via de cloud verbinden van de consument met zijn of haar auto. Op die manier konden consumenten allerlei services verkrijgen. Zo kon de berijder via de app een eigen dienstenpakket samenstellen.

B-to-B

Nu is Vinli via een strategisch partnership verbonden met leasemaatschappij ALD Automotive. Daarmee komt tevens een einde aan de consumentenactiviteiten van Vinli, dat zich nu volledig zal ontwikkelen als de partner van ALD, en op termijn andere fleetowners, op het gebied van de connected car. Vinli gaat via de cloud een dienstenpakket aan de berijders van een leaseauto aanbieden. ALD wil het platform zo snel mogelijk beschikbaar hebben voor alle 1,6 miljoen auto’s en hun berijders in Europa.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters