fbpx
bekeken: 2640 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Garageformule Carteam naar 25 vestigingen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 12 maart 2018, 13:05

Leestijd: < 1 minuut

Met het aansluiten van nieuwe vestigingen in onder meer Oostzaan, Bedum en Pijnacker staat de teller bij garageformule Carteam op 25. Doel is 2018 af te sluiten met het dubbele aantal.

Deelnemer aan het concept van Carteam zijn onafhankelijke, universele garages die willen samenwerken op basis van een landelijk uniforme uitstraling, maar met behoud van eigen identiteit en gevestigde naam. “Bij ons zijn de garagebedrijven samen sterk en tóch zelfstandig met hun eigen specialismen”, zegt Martin Bedorf, initiatiefnemer en directeur van Carteam Nederland. “Maar onze vestigingen zijn niet uitsluitend onderdeel van een samenwerkingsverband. Wij ondersteunen ze ook met marketinginstrumenten, zoals de website, nieuwsbrieven, de vindbaarheid, acties en verschillende sales- en aftersalesprogramma’s om in contact te komen met bestaande en nieuwe klanten.”

Landelijk netwerk

De meest recente deelnemers zijn Autobedrijf Ton de Wit (Oostzaan, foto), Garage Homan (Bedum) en Autobedrijf Harteveld (Pijnacker). Mocht de teller inderdaad eind dit jaar op vijftig staan, dan is volgens Carteam sprake van een landelijk netwerk.

Tags: , ,

Gastcolumn: einde tijdperk…Alphatech bij Autoschade…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties