bekeken: 400 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Internationale innovatieprijs ALD Automotive

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 8 november 2019, 11:13

Leestijd: 1 minuut

ALD Automotive heeft de internationale Fleet Europe Innovation Award 2019 gewonnen met haar nieuwe Mobility-as-a-Service app ALD move. De winnaar werd gisteren bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Fleet Europe Summit.

De award wordt uitgereikt voor de meest innovatieve fleet- of automotive oplossing op dit moment. Van de achttien Europese inzendingen waren negen finalisten geselecteerd door een vakjury van internationale fleetmanagers.

ALD move is door een combinatie van stemmen van de vakjury (70%) en publiek (30%) tot winnaar verkozen. De oplossing voor Mobility-as-a-Service voorziet zakelijke gebruikers dagelijks van persoonlijk mobiliteitsadvies. De app is afgestemd op de gebruiker en houdt rekening met onder meer diens agenda, real-time data zoals verkeersdrukte en het weer. Daarnaast biedt ALD move toegang tot brede mobiliteit, waaronder auto, e-bike, carsharing en openbaar vervoer. Ook is een zelflerende chatbot geïntegreerd om hulp te bieden als data ontbreekt om tot het juiste advies te komen.

Pilots

De Nederlandse innovatie is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft en innovatiespecialist DearNova. De pilots met de nieuwe dienst hebben in Nederland plaatsgevonden, en na de lancering in september staat nu de internationale uitrol op de agenda.

Tags: , , , , ,

Marco Knoot marketingdirecteur…Test Autobild: Michelin beste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties