ALD leasepartner Polestar

ALD Automotive en het nieuwe elektrische-automerk Polestar gaan een internationale samenwerking aan. Hiermee wordt ALD verantwoordelijk voor alle white label-leasecontracten van Polestar in Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Vanaf deze week kunnen klanten het elektrische volumemodel, de Polestar 2, als leaseauto online samenstellen en bestellen. Dat gebeurt via een nieuw ontwikkeld digitaal platform. In eerste instantie door de particuliere klanten die de Polestar online gereserveerd hebben, daarna voor alle particuliere en zakelijke klanten.

Looptijden

Polestar is volgens sales director Mike Whittington een innovatief merk. De auto en de bijbehorende dienstverlening, zoals de app, zorgen voor “een nieuwe rijervaring”. Pravin Chaturi, sales director indirect bij ALD Automotive Nederland: “Via de app en de website kunnen geïnteresseerden kennismaken met Polestar. Wanneer zij kiezen voor leasing, dan neemt ALD Automotive het proces naadloos over. Alle stappen zijn volledig digitaal te doorlopen.” Naar verwachting kunnen vanaf medio 2020 de eerste leaseauto’s bij klanten afgeleverd worden. Polestar is eigendom van Volvo Car Group en Zhejiang Geely Holding.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.