Anne Lobbes verruilt Citroën voor Hyundai

Hyundai Motor Nederland heeft een nieuwe pr-manager: Anne Lobbes (41). Per 1 oktober volgt zij Mike Belinfante op die ruim vijftien jaar werkzaam was als pr-manager van Hyundai Motor Nederland. Belinfante is onlangs benoemd tot Europees pr-manager voor de Chinese autofabrikant MG.

Anne Lobbes werkte ruim zeventien jaar bij Citroën Nederland in diverse functies, waaronder die van pr-manager. Zij brengt een brede pr- en communicatie-ervaring met zich mee en kijkt uit naar deze volgende stap: “Ik verheug me erop om bij Hyundai Motor Nederland te beginnen. Hyundai is een mooi en ambitieus merk dat op technologisch gebied veel te bieden heeft. Het is voor mij een geweldige vervolgstap om bij een ander automerk in deze functie mijn internationale communicatie-achtergrond en pr-ervaring te combineren.”

Domino-effect

De stap van Mike Belinfante heeft daarmee een klein domino-effect in het wereldje veroorzaakt. Binnen PSA is er het een en ander geschoven met functies en verantwoordelijkheden. Anne Lobbes wordt opgevolgd door Bas van der Wal en diens taken komen in het vervolg op het conto van Ellis Blasé. Haar bestaande rol bij Peugeot blijft daarbij bestaan.

Mark Heiligers, tot 1 september 2020 verantwoordelijk voor PR en Sponsoring DS Automobiles, zal vanaf die datum werkzaam zijn als Network Development Manager voor Groupe PSA Nederland. Zijn werkzaamheden worden overgenomen door Jeroen Maas, die daarnaast ook de Public Affairs-activiteiten voor Groupe PSA Nederland, alsmede de aansturing van de afdeling PR/Events voor zijn rekening zal blijven nemen.

>> Anne Lobbes vertelde onlangs nog in ‘Buiten Kantooruren’ over haar liefde voor de Citroën Dyane. Lees het hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *