Arval bouwt autodeelplatform met Ridecell

Leasemaatschappij Arval kondigt een samenwerking aan met automatiseerder Ridecell om later dit jaar in België een nieuw autodeelplatform te kunnen lanceren, Arval Car Sharing. De uitbreiding naar andere landen volgt vanaf de tweede helft van het jaar. Doel is de autodeelvloot van Arval hierdoor elk jaar met 50 procent te laten groeien.

In het vijfjarenplan Arval Beyond maakte Arval al duidelijk dat het zich van een traditionele autoleasemaatschappij wil transformeren tot een aanbieder van naadloze mobiliteitsoplossingen, niet alleen gericht op de auto. “Al meerdere jaren heeft Arval multimodale mobiliteitsoplossingen duidelijk geïdentificeerd als een antwoord op de marktvraag naar eenvoudigere, snellere, comfortabelere en milieuvriendelijkere ervaringen”, zegt Alain van Groenendael, voorzitter en ceo van Arval. “Ridecell is een zeer ervaren partner die in staat is om onze klanten een state-of-the-art autodeelplatform te bieden. We geloven dat Ridecell een belangrijke bijdrage zal leveren aan de doelstellingen van Arval op het gebied van mobiliteitstransformatie.”

Uitdaging

Met het nieuwe autodeelplatform wil Arval tegemoetkomen “aan de behoefte aan een veilige, betrouwbare en naadloze digitale en gedeelde mobiliteitsoplossing”, aldus Aarjav Trivedi, oprichter en ceo van Ridecell. “De wagenparkautomatisering en het mobiliteitsplatform van Ridecell, in combinatie met de sterke positie van de vloot van Arval stellen ons in staat om te innoveren en gezamenlijk de moeilijkste mobiliteitsuitdagingen voor onze klanten aan te gaan.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *