Arval helpt privéleaseklanten kiezen

Met de Private Lease Keuzehulp gaat Arval particulieren helpen een auto te kiezen die het beste bij hun behoeften past.

Arval heeft geen exclusief partnerschap met een autofabrikant en garandeert dat de webshop een onafhankelijk advies geeft.

Klantervaring

“We hebben een nieuwe, klantgerichte digitale ervaring ontworpen om particulieren in staat te stellen om gemakkelijk over te stappen van een eigen auto naar een leaseauto. De Arval Private Lease Keuzehulp zal continu verbeterd worden, zodat de klantervaring optimaal blijft”, aldus directeur privélease van Arval, Lakshmi Moorthy. “Ons doel is om deze kwalitatieve klantervaring in 2019 in verschillende andere Europese landen te introduceren, zodat al onze private leaseklanten profiteren van onze dertig jaar ervaring in de automobielsector.” “Wij zijn verheugd om dit nieuwe aanbod aan te kondigen dat beschikbaar is voor particuliere klanten. De mobiliteitssector heeft de laatste jaren een grote impact gehad en Arval past haar aanbod aan om klanten de mogelijkheid om van het bezit van een auto naar het leasen van een auto te gaan. Met onze online webshop gaat Arval een stap verder in het aanbieden van onze full service aanbiedingen aan alle individuen over de hele wereld”, verklaart Alain Van Groenendael, ceo van Arval.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters