Arval lanceert nieuwe diensten

Met de nieuwe diensten wil Arval zich sterker profileren onder consumenten, zzp’ers en mkb’ers. Arval wil niet alleen auto’s leveren, want de leasemaatschappij ziet ook de belangstelling voor aanvullende diensten toenemen.

Autodelen

Arval Car Sharing is een van de nieuwe diensten die Arval presenteerde. Het biedt werknemers de mogelijkheid om tijdelijk een auto te gebruiken. Werknemers kunnen in drie stappen een auto zoeken, boeken en openen/sluiten. De oplossing is al geïntroduceerd in Italië en zal geleidelijk beschikbaar komen in de rest van Europa.

Werknemers

Arval For Employee is bedoeld voor werknemers van de klanten van Arval en biedt mogelijkheden als privé lease, aanbiedingen voor vertrekkende werknemers, deelauto’s en toegang tot het reparatie- en onderhoudsnetwerk van Arval. De oplossing wordt behalve in Nederland ook gelanceerd in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Duitsland, aangepast aan elke markt om deze zo goed mogelijk te bedienen.

Kennis

Met Arval For Me biedt Arval toegang tot kennis, diensten en netwerk. Voorheen waren deze alleen beschikbaar voor berijders. Deze nieuwe oplossing zal eerst worden geïntroduceerd in Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Het doel is om Arval For Me op termijn in alle markten wereldwijd beschikbaar te stellen.

Digitaal

Onder My Arval biedt Arval een pakket digitale diensten aan klanten en berijders aan. Het bevat rapportagetools voor het beheer van het wagenpark. Bijbehorend is er een app waarmee berijders allerlei zaken zelf kunnen regelen.

Elektrisch

Dankzij partnerships met Renault, Nissan en New Motion kan Arval bovendien een breed gamma aan elektrische auto’s aanbieden. De leasemaatschappij wil daarmee duidelijk gekozen voor een verduurzaming van het wagenpark. Algemeen directeur van Arval Nederland Liam Donnelly: “Wij willen de drempel om elektrisch te rijden verlagen met een one stop shopping-oplossing. Met dit concept hoeft de berijder zelf niets te regelen. De samenwerking met New Motion helpt ons hierin compleet te zijn. Zij plaatsten vrijdag in Houten een vehicle-to-grid laadpaal waarmee de auto niet alleen in staat is om energie af te nemen, maar ook om het terug te geven wanneer het nodig is om lokale piekbelasting op te vangen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2270 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar