Arval verzorgt leaseproducten Hyundai NL

Hyundai Motor Nederland is een partnerschap aangegaan met Arval. Per direct verzorgt de leasemaatschappij uit Houten alle vormen van operational leasing voor Hyundai in Nederland. De producten worden aangeboden via het Hyundai-dealernetwerk.

In een toelichting wijst de merkimporteur op de veranderingen die mobiliteit doormaakt. Elektrisch rijden, private lease en autodelen maken meters. De groeiende vraag vertaalt zich volgens Hyundai in meer behoefte aan maatwerk, zowel van de autofabrikant als van de financiële dienstverlener. De overeenkomst met Arval moet in Nederland zorgen voor passende private lease- en operational lease-oplossingen.

Captive

“Arval heeft internationaal veel ervaring om als captive op te treden voor importeurs en hun dealernetwerken’, stelt Ronald Dubbelman, managing director van Hyundai Motor Nederland. “Hyundai is het snelst groeiende automerk. Hyundai-klanten profiteren met dit partnerschap van goede en betaalbare leaseoplossingen, zowel zakelijk als privé. Bovendien heeft Arval een ecologische mindset.” Foto: Dong Hwan Shin (president Hyundai Motor Nederland) en Liam Donnelly (managing director Arval) bekrachtigen het partnerschap.  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †