Athlon voegt e-Bike toe aan lease-app

De app Changemycar van Athlon biedt vanaf nu de mogelijkheid om een e-Bike toe te voegen. Leaserijders kunnen de combinatie iedere maand naar wens aanpassen.

De uitbreiding is een reactie op de veranderende klantvraag, aldus Niels van den Hoogen, commercieel directeur Athlon Nederland. “Changemycar blijkt voor werkgevers en zakelijke rijders een uitkomst en geeft een extra dimensie aan het traditionele leasen. Sinds de start in 2017 blijft het aantal gebruikers oplopen, wat genoeg ruimte geeft om te groeien. De toevoeging van de e-Bike is daarin de eerste stap.”

Medewerkers met een mobiliteitsbudget voor een leaseauto kunnen dit aanvullen met een e-Bike. Zo krijgen zij de toegang tot zowel een auto als een fiets. Wie na een tijdje geen fiets meer nodig heeft of het gehele budget wil gebruiken voor een auto, kan dit aanpassen in de app. Ook is het voor de werkgever mogelijk om de auto en e-Bike kosteloos in te leveren wanneer de medewerker uit dienst gaat. De gekozen e-Bike wordt geleverd door VanMoof.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *