Autobinck investeert in autodelen Toogethr

De Autobinck Group heeft besloten te investeren in Toogether, een start-up die slimme technologie voor carpoolen en parkeren biedt voor de zakelijke markt.

Toogethr koppelt met slimme algoritmes reizende collega’s aan elkaar en zorgt dat ze gemakkelijk kunnen parkeren. “De investering van Autobinck Group is belangrijk voor ons”, aldus ceo Joost Bijlsma van Toogethr. “We zien dat ridesharing en slim parkeren een positieve uitwerking hebben op organisaties en hun omgeving. Door de investering van Autobinck Group krijgen we meer slagkracht in het uitvoeren van onze groeiplannen en ambities. Daarnaast heeft Autobinck veel ervaring met smart mobility, een grote toegevoegde waarde voor ons.”

Smart mobility

Die activiteiten op het gebied van smart mobility heeft Autobinck ondergebracht in start-up Mobinck. Hieronder vallen onder meer de mobiliteitsoplossingen Fleet Support, Radiuz en Moove. Ceo Paul Zekhuis: “De dienstverlening van Toogethr sluit naadloos aan bij de ambitie die wij met onze Mobinck-bedrijven hebben om de toegang tot mobiliteit eenvoudig te maken en medewerkers van deur tot deur te faciliteren. We kijken ernaar uit om samen met het team van Toogethr het bedrijf te laten uitgroeien tot een belangrijke Europese speler.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.