Bierhoff nieuwe directeur Arval Nederland

Onno Bierhoff is met ingang van 1 januari 2020 de nieuwe general manager van Arval Nederland. Hij neemt de rol over van Liam Donnelly, die terugkeert naar het Arval Corporate Centre in Parijs om zich daar op een aantal projecten te richten.

Donnelly (links op de foto) staat sinds 2014 aan het hoofd van Arval Nederland. In deze periode breidde Arval het productassortiment uit met mid term rental, private lease, OEM white labels en mobiliteit in de breedste zin van het woord. Meest recente voorbeeld is de opening van de Arval Mobility Hub in Houten dit jaar.

Onno Bierhoff is sinds 2018 verantwoordelijk voor de groei van de mkb- en private lease-tak bij Arval. Die is gevoed door de investering in nieuwe technologie en de positieve ontwikkeling binnen het OEM white label segment. De opvolger van Bierhoff wordt later bekend gemaakt.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *