Bochane Ede wordt Euromaster leasepartner

Per 1 maart aanstaande is Nissan-dealer Bochane in Ede hét Euromaster Lease Service Point voor de regio. Dit is het gevolg van de sluiting van Euromasters eigen vestiging.

Thijs Bochane, dga van de Renault-Nissan-dealergroep Bochane: “Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met Euromaster. We kunnen elkaar absoluut versterken. Ons serviceniveau staat op het door Euromaster voor hun klanten gewenste hoge niveau. Voor ons als Bochane levert het bovendien een potentieel van zeker 750 nieuwe klanten op. Zakelijke rijders die hun bandenwissels door Euromaster en nu dus bij ons laten uitvoeren. We zien die berijders dus minimaal twee keer per jaar, klantcontatcen die erg belangrijk zijn en door zullen worden gekoesterd. Daarnaast zullen die specifieke leaseklanten, veelal uit de regio, ook voor hun bandenvervangingsmoment naar Bochane worden gestuurd.”

Hoog serviceniveau

Dick de Goey, franchisemanager bij Euromaster ziet door de samenwerking het serviceniveau naar de klanten toe op een hoog niveau gecontinueerd. “Dat vinden we erg belangrijk, want de leaserijder is een kritische klant. Verder is de logistiek bij Bochane op een fantastische manier op orde en is hun werkplaatsorganisatie gewend om gedurende de bandenwisselweken een tandje extra bij te zetten. De aantallen bandensets die Bochane voor Euromaster gaat wisselen, kunnen door de groep zelf inpandig in het eigen bandenhotel worden opgeslagen.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1705 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen