Enterprise mobiliteitspartner Fashion Week

De Amsterdam Fashion Week vindt plaats van 31 augustus tot en met 3 september en Enterprise Car Sharing & Rental is aangesloten als de officiële mobiliteitspartner. Enterprise biedt daartoe tien hybride Lynk & Co’s 01 aan.

CEO Thomas Wolters van Enterprise Car Sharing & Rental: “De Amsterdam Fashion Week is uiteraard onlosmakelijk verbonden met onze hoofdstad, net zoals wij dat zijn. Intussen is Enterprise met vier vestigingen de grootste autoverhuurder en autodeler van Amsterdam en dat zijn we tevens wereldwijd, met 2 miljoen auto’s in honderd landen. De link met dit grootse evenement van internationale allure is dan ook logisch, aangezien we in Amsterdam dagelijks zowel internationale reizigers als de lokale bewoners bedienen. Bovendien kunnen we de vips van de Amsterdam Fashion Week zorgeloos vervoer aanbieden.”

Naast mobiliteitspartner van Amsterdam Fashion Week is Enterprise Car Sharing & Rental tevens Official Supplier van Ajax en Official Partner van de UEFA Europa League en Conference League. De Nederlandse franchise van ’s werelds grootste autoverhuurmaatschappij begon in 2013 met een vestiging op Schiphol en heeft in Amsterdam intussen vestigingen bij Centraal Station, op de Zuidas en sinds kort op de Nassaukade. Daarnaast zijn er Enterprise-vestigingen op Eindhoven Airport en in het centrum van Maastricht. Enterprise Car Sharing & Rental biedt zo’n duizend auto’s aan in alle soorten en maten, en uiteraard ook volledig elektrisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.